Jujjujjuj nem vagy belépve! :O

Terrárium adatlap
Garfield [Jelentem]
Tagok száma: 112
Fonök: Cukorborsó
Weblap
Halihóóó!

Ide várok minden Garfield rajongót! =)

Egy kis információ a híres-neves narancssárga-fekete kandúrunkról:

Jim Davis (James Robert Davis) alkotta meg a figuráját. Az ő nevéhez fűződik még egy bogárról szóló képregény (szegényt eltaposta egy cipő =(), meg az Orson és barátai nevű, ami egy tanyán játszódik.

Garfield 1978. június 19-én látta meg a napvilágot Mama Leona éttermében. (már akkor nagyon szerette a tésztát =D). Mamája felbukkan néhány képsorban, de apukájáról semmit sem tudunk.

Kandúrbarátunk kedvenc eledele a lasagne, kedvenc időtöltése az evés, alvás, evés, alvás, a változatosság kedvéért evés, egy kis kávé, alvás, tévézés.
Garfield Jonnal (a gazdájával) és Ubullal (egy citromsárga, ostoba kutyával) él egy háztartásban.

A narancssárga macsek 2008-ban töltötte be a harmincadik életévét, így a szokásosnál is nagyobb gúnyolódásnak lesz kitéve a következő születésnapok alkalmával.

*~*

Játékok nem tudom, milyen rendszerességgel lesznek, sajnos (?) én már mondhatni felnőttnek számítok, aki igen kevés szabadidővel rendelkezik. Mindenesetre próbálok majd valami rendszert összehozni. Játékok terén kvízre, anagrammára, összekeverősre, leírásos-kitalálós, kép-kitalálós játékokra lehet számítani. Rajzokat és történeteket elfogadok, levélben jelezzétek, ha küldenétek, és akkor megadok egy e-mail címet. Ezekért csoki jár, de ha min. 2-őt küldetek be (úgyis lehet, hogy 1 rajz és 1 történet), akkor lehet választani, hogy például 2 csoki vagy 2 & jel.

Húsz jelért jár húsz kavics, és csak huszasával lehet beváltani őket!

A korábban szerzett pontok továbbra is megmaradnak, tehát a jelenleg ponttal rendelkezők:

Cesar: & & (2)
Majtika: & (1)
Negró: & & & & (4)
tomocrazy: & (1)
-Sanyi-: & (1)
gin-min: & & & (3)
Kikoyu-San: & (1)
Csili: & & (2)
megcsi: & (1)
Titi97: & (1)


Cukresz
Segíthetünk?