Jujjujjuj nem vagy belépve! :O

Terrárium adatlap
Roxfort World SSzakiskola [Jelentem]
Tagok száma: 6
Fonök: Rúfusz
Weblap
->Tanév<-

ELSŐ LÉPÉSEK, ELSŐ NAP

Küld egy üzenetet a roxfortworld@c2.hu címre. Legyen benne: egy angol név, amit a tanév alatt fogsz használni! Ha elküldted, akkor kapsz majd vissza egy üzenetet, amelyben mellékelve lesz: tanszerlista, választható tantárgyak és kötelező tantárgyak listája. Hogy ezután mit kell csinálnod, akkor tudod, meg ha belépsz! annyit elárulok: el kell menned megvásárolni a tanszereket, az Abszol útra! (Az Abszol útnak e-mailban kapod majd meg az elérhetőségét!)

Ha megvettél mindent, akkor jön majd az utazás a Roxfort Expresszel! Beszélgethetsz társaiddal a vonaton. Pontos dátum még nincs! Az utazás időtartama kb. 30 perc lesz. (xdd) Ezután átmentek a Nagyterembe, ahol én elmondom, hogy ki melyik házba tartozik. Utána beszélgethettek. 1-2 órán belül az összes diák kap egy e-mailt a háza klubhelyiségének oldalcímével. Ezt a címet más ház tagjainak nem adhatod meg! Itt is beszélgethetsz a házadbeliekkel.

EGYÉB HELYSÉGEK

Ahol még tudsz beszélgetni az összes barátoddal: Roxmorts, Abszol út, Nagyterem, Udvar, Park, Roxfort Expressz [ez utóbbi csak akkor üzemel, ha utaznak a diákok!]. Ezen oldalok címét majd megkapod, ha belépsz. Minden bolthoz tartozik egy külön chat (lásd: Abszol út és Roxmorts).

TANÉV MENETE, TANANYAGOK

Az órák anyagát hetente kapjátok meg egy World dokumentumban. Minden tantárgyhoz külön melléklet tartozik! Minden hét szombatán küldöm majd az anyagot! Mindenkinek pontosan egy hete lesz majd rá, hogy elküldje nekem a leckéjét. Ha elküldted, akkor pontot kap a házad, ha nem akkor pontot veszít.

Év végén (NINCS PONTOS DÁTUM), ír minden diák egy vizsgát. Ez alapján én majd adok neki jegyet és egy üzenetben megírom neki, hogy melyik pályán kéne majd elhelyezkednie. Erre persze nem muszáj hallgatni. Annak mész aminek akarsz, ha meg nem akarsz, akkor búcsút veszünk egymástól.

Igen, munkát lehet amjd a tanév után vállalni. Amivel pénzt kereshetsz. Lehet majd családot alapítani meg minden. Persze, hogy ez teljesüljön, le kell mennie a tanévnek.

SZÜNETEK, ÜNNEPEK

A szüneteket mindig kihirdetem, hogy mikor lesznek. Ilyenkor, aki akar "haza utazhat és utána visszajöhet". Ünnepekkor versenyek is lesznek. Az attól fog függeni, hogy milyen ünnep.

VERSENYEK, HÁZPONTSZERZÉS, HÁZKUPA

Évközben is lesznek majd versenyek és játékok. Ezeken házpontot és galleont/sarlót/knútot lehet szerezni.

A legtöbb pontot szerző ház pedig szokás szerint emgkapja a házkupát.

Több információt akkor, kapsz, ha belépsz!

Közösségünk a TeveClubbon, TekiFarmon is működik!

Toborozzunk tagokat, hogy mindenki megérezhesse milyen jó dolog is a mágia.
Segíthetünk?