Jujjujjuj nem vagy belépve! :O

Terrárium adatlap
jetix [Jelentem]
Tagok száma: 48
Fonök: Rúfusz
Weblap
sziasztok aki szereti a jetixet az ide lepjen be!nagyon kiraly cuccok lesznek itt ne kell felni jatekok lotto tekicsomag es sok sok mas!pntok szinten vannak itt iten irom le figyi olcvasatok majd el!
PONTOK:
a fizetoezkoz:tekieuro-naygon kiraly a jeelolese:?.klasz nem kell felni naygon jo itt van hogyan szamitom:nos 100?-10 kavics es igy stb
de terjek vissza a pontouzashoz:ha az elso helyen vegzel a jatekban barmelyikben kaposz 20 pontot.ha a masodik helyen kapsz 10 pontot.ha a harmadik mivel igyekeztel 5 pontot.aha resztvetel a jatekokban de nem nyertel kapsz 3 pontot.ha osszegyul a 50 pont kuldom a 20 kavit.!!!
KAVICSNYERES:
mivel en majd neha ugy dontok hogy lessznek jatekok amelyek nem pontokert hanem kaviert fognak menni n akor bizti kapcsolodj be mert kavics a tet:1 hely kap 40 kavit 2 hely kap 20 kavit es a 3 helyezes kap 10 kavit igyekez es nyerd meg hidd el megeri .
TEMAK:
mindenap kuldok egy temat minden tagnak es azokbol a temakbol lehet majd a forumban irni.de csak az legyen es minel tobben vagyunk annal jobb mert mindig aztan ki nevezek majd valaki madst aki fogja adni a temakat!
FORUM:
a forumba naygon sok tema lesz amint mar elolvashatatok de az kivul meg itt megtalaljatok a mindenapi jatekok eredmenyeit es a datumal is nem kell agodni mindenki valkamikor nyer az egy biztos!
JATEKOK:
hetfo-viccnap=irj nekem viccet es este aki nyer annak a viccet leirom oda a forumba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kedd-jetixnap-kviz=q jetix programbol kuldok 5 kerdest
szerda-lotto-kuldj 5 szamot 30 majd a poontozasst irom
csutortok-tekicsomag-kuldj 10 egy szamot ha eltalalod amira gondoltam nyersz
pentek-versnap-kuldj verset
szombat-mesenap-kuldj meset
vasarnap-rajzverseny-kuldj egy rajzot
kuzlonben a jatekokrol mindig teki uzoibe ertesitelek beneteket
ha osszegyul a z 50 pont nem csak 20 kavit kuldok hanem akit latom hogy sokat reszt vesz a jatekokban kap bonusz 10 kavit vagyis 30 kavit kuldok ez kiraly igyekez
ZARAS:
minden nap a jatekokat 7 orakor este zarom le es irom ki akor kivanom hogy sok-sok eredmenyeitek legyenek ezt kivanom en
viki

Segíthetünk?