Jujjujjuj nem vagy belépve! :O

Peggi adatlapja
Peggi adatlapja
Teknőse: Miss-Masni
Adatlapot megnézték: 91 alkalommal
Adatlap értékelése: Tökéletes ;) -- Összes szavazat: 36
ma már szavaztál
Ő egy lány,
Település, ahol lakik Vas megye Az Isten háta mögött..
Hajszíne fekete
Szemszíne barna
Horoszkóp halak
Életkor 19 éves
Sziasztok!(:
Nem fogok hosszúúú bemutatkozást írni, de csak annyit, hogy directioner vagyok, kedvencem pedig Harry.

Nagy álmaim vannak, már ami a jövőmet illeti, de az ilyesmiket nem szoktam senkinek elmondani, szóval neked sem, sorry. :3
Vezetek bakancslistát és célom, hogy az életben minden lehetőséget kihasználjak, pl. ne úgy haljak meg, hogy "jaj, én még annyi mindent szerettem volna". Álomvárosom London, Páris, New York, Chicago, Las Vegas, Los Angeles és minden ilyen amerikai város még.. remélhetőleg egyszer Angliában vagy Amerikában fogok élni... (:

Hobbim között szerepel a fényképezés és az írás, fanfiction-ök, vagy csak simán fiction-ök, de a sport sem áll távol tőlem. Szeretek lovagolni, kézilabdázni, focizni egyaránt, táncolni meg csak szeretnék.
De és ami igazán érdekes, hogy szeretek angolt is tanulni, talán ez is egy hobbi. Most is itt volt a falunkban egy amerikai és angolt tanított, ezen kívül minden alkalmat megragadok, hogy jobban tudjak angolul. Ha elolvastátok eddig teljesen a bemutatkozásom tudjátok, hogy miért.(:

Citerán játszottam (), de 5 év után abbahagytam. Most gitározni szeretnék...

Sajnos elég nem szókimondó típus vagyok, és nem is vagyok a legnépszerűbb ember, ezért úgy határoztam, hogy szeptembertől ez kicsit megváltozik, no, nem azért, mert össze akarok veszni bárkivel is, csak egyszerűen akarom, hogy tudja az igazat...P
Ezen kívül pozitívnak és vidámnak tartom magam, már ahol. Ha idegenek közelében vagyok magasabb a hangom öt oktávval... (ez alapvető dolog rólam D)

Szóval ez is lennék én, egy álmodozó, vidám lány: Fanni (a név, amit utálok..).

Nyugodtan rám írhatsz, nem harapok.(:

Twitter: KATT IDE: PONT IDE!
Kövessetek be, MINDENKIT visszakövetek!

Ask: KATT IDE!
Kérdezzetek, MINDENRE válaszolok! (a név ne tévesszen meg senkit: használom.)ENNYI, csak nem is rabolom tovább a drága idődet.(:
U.i.: A koromat úgy is látod, igen még csak ennyi vagyok :c Hajszínem majd pink ombre lesz.. szemem meg marad ilyen.(: Magasság/súly kit érdekel? Vékony vagyok és alacsony. Ennyiiii.
Segíthetünk?