Jujjujjuj nem vagy belépve! :O

Brennan adatlapja
Brennan adatlapja
Teknőse: Bones
Adatlapot megnézték: 80 alkalommal
Adatlap értékelése: Tökéletes ;) -- Összes szavazat: 40
ma már szavaztál
Ő egy lány, 167cm,
Település, ahol lakik Bács-Kiskun megye
Hajszíne barna
Szemszíne barna
Horoszkóp nyilas
Életkor 23 éves
Helloo.
13 éves 7. osztályos lány vagyok. Bács-Kiskun megyében élek. Azon belül nem árulom el, hogy hol. Szeretek Laptopozni, SIMS 2-vel és a GTA-val játszani. Kedvenc állatom a kutya de a többi állatot is nagyon szeretem. Szeretek olvasni, de inkább olyan regényeket, amit én választok ki. Nem igazán szeretem a kötelező olvasmányokat, bár sokszor azok is izgalmasak és jók. Kezvenc sorozatom a Dr. Csont, ezért erről bármikor, szívesen beszélgetek Veled!! Kedvenc szereplőim Brennan és Booth, de a többieket is szeretem. Igazán szeretem a Disney csatornáról az Indul a riszát is. Kedvenc filmjeim a Szilveszter éjjel, a Monte Carlo ész Az utolsó dal. Kedvenc zeném a Hit the lights, Selena Gomeztől. Bár nem sportolom rendszeresen, mégis kedvenc sportom a kosárlabda. Nem szeretem, ha olyat mondanak bárkiről, ami nem igaz, vagy ha valakiről úgy alkotnak véleményt, hogy nem is ismerik. Teljesen tiszteletben tartom azokat az embereket akik szeretik, de úgy gondolom az adatlapomhoz ez is hozzá tartozi, hogy nem szeretem a vámpítos filmeket. (Vámpírnaplók, Alkonyat...) Persze semmi bajom nincs azokkal akik szereteik, de én nem igazán bírom. Valójában még nem vagyok 14 éves, csak azért írta ki a tekifarm, mert átléptünk a 2012-es évbe. Csak novemberbe fogom majd betölteni a 14-et.
A nevem azért Brennan, mert a Dr. Csontban úgy hívják a kedvenc szereplőmet, a tekim neve pedig azért Bones, mert Booth, Brennant, Bones-nak szokta nevezni. (ha nézed a sorozatot, biztosan tudod, kikről beszélek.)
A képemen Emily Deschanel és David Boneraz láthatók, akik Dr. Temperance Brennant és Seely Both-t alakítják a Bonesban (Dr. Csont).
Végezetül, de nem utolsó sorban, szeretnélek megkérni, ha szereted a Dr. Csontot, és van kedved, lépj be a Dr. Csontról szóló terráriumomba!
Neve: Dr. Csont fanok
Honlapja: bones.tekifam.hu
Minden szombatok (délután) körlevelet küldök minden tagnak, amiben játékok, és ha vannak, hírek lesznek a sorozatról.
Kérlek lépj be, ha szereted a sorozatot, és ha van kedved! Előre is köszönöm.
Köszi, hogy megtiszteltél azzal, hogy elolvastad az adatlapom. Ha bármi mást meg szeretnél rólam tudni, írj levelet.Sziaa.
Segíthetünk?